Zielone oliwki pozbawione pestek to wszechstronny składnik kuchni śródziemnomorskiej. Sprawdzają się w sałatkach, pastach, daniach mięsnych, rybnych, makaronach i antipasti. Ich jędrność i lekko słony profil smakowy czynią je niezbędnym surowcem dla gastronomii i cateringu.
Dane logistyczne: Opakowanie jednostkowe – 2 kg, ilość sztuk na warstwie – 30, ilość sztuk na palecie – 180

Oliwki zielone drylowane 2 kg
Mięsiste, bezpestkowe oliwki zielone o naturalnie wyrazistym smaku.
Zielone oliwki pozbawione pestek to wszechstronny składnik kuchni śródziemnomorskiej. Sprawdzają się w sałatkach, pastach, daniach mięsnych, rybnych, makaronach i antipasti. Ich jędrność i lekko słony profil smakowy czynią je niezbędnym surowcem dla gastronomii i cateringu.
Dane logistyczne: Opakowanie jednostkowe – 2 kg, ilość sztuk na warstwie – 30, ilość sztuk na palecie – 180
ul. Tadeusza Śliwiaka 14
30-797 Kraków
Porszewice 18S
95-200 Pabianice